2016-04-06 00:43:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Kellemetlenségek érik munkahelyén

Napi horoszkóp április 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold és három másik bolygó már a Kos jegyében van, ez felerősíti önben a türelmetlenséget. Most nehezen alkalmazkodik másokhoz, ami persze sok konfliktust okoz.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Kos jegyében áll, a Merkúr viszont a Bika jegyébe lépett, ez segít rendet tenni a gondolatai között, és rávilágít olyan megoldásokra is, amelyek eddig nem jutottak az eszébe.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll, együtt a Vénusszal. Emiatt ön nyugodtabb a szokásosnál, a környezetében élők is észre veszik ezt, a családtagjai örülnek a jó hangulatának. Ma mindenkit meg tud nevettetni!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Kos jegyében áll, együtt a Vénusszal. Fárasztó lesz ez a nap, sorozatosan újabb és újabb akadályokkal kerül szembe. Ezért csak lassan juthat előre, de ezt ne sajnálja. Szüksége van ma a nyugalomra. Legyen óvatos, ez a bolygóállás balesetveszélyt jelez.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Merkúr már a Bika jegyében áll, és jó fényszögben kapcsolódik a Plútóhoz. Jó ötletei lehetnek, de fontos, hogy ma még ne írjon alá semmilyen megállapodást. Írja össze a gondolatait és a terveit, és később beszélje meg őket az illetékesekkel. Az este másképpen fog alakulni, mint ahogyan tervezte.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr már a Bika jegyében áll, és ez segít önnek abban, hogy legyőzze az akadályokat. Ám néhány terve a Mars kellemetlen hatása miatt még így is meghiúsulhat. Lehetőleg ne kezdjen bele új dolgokba, ezzel várja meg legalább a holnapot. Este menjen korán aludni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sok bolygó áll az ön jegyével szemben, ezért nem alkalmas a nap a fontos döntések meghozatalára, iratok aláírására. Számítson arra, hogy valaki csalódást okoz önnek, nem tartja be az ígéretét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll, a Merkúr pedig a Bika jegyében. Képes lesz bepótolni azt, amivel elmaradt, és a rutinfeladatokkal is gyorsabban halad majd. Ám anyagi szempontból nehézségek várhatóak, próbáljon meg óvatosan eljárni, és minél kevesebbet költeni. Az estéje meglehetősen vidáman telik majd.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Négy bolygó is segíti önt a Kos jegyéből - nagyon szép napra számíthat, egy régóta dédelgetett vágya is teljesülhet. Most mindenkit sikerül meggyőznie az igazáról.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Négy bolygó is áll a Kos jegyében, ez sajnos kedvezőtlen önnek. Sok kihívással kell számolnia, kellemetlenségek érik a munkahelyén, és otthon sem harmonikus a hangulat. Próbálja meg hidegvérrel kezelni a nehézségeket!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Kos jegyében van, az Uránusz együtt áll a Nappal. Lehetőleg ne kezdjen bele semmi új dologba, és időnként tartson szünetet.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Kos jegyében áll. Legyen nagyon óvatos és megfontolt, főleg a munkájával és az anyagiakkal kapcsolatban. A hirtelen hozott döntéseket is kerülnie kellene.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: